Simply Pretzels!

Geschreven door Esther, op 25-03-22

Toen ik als opgroeiende tiener hobbymatig mijn eerste websites typte in Windows kladblok, en kleine schrijfwedstrijden won met mijn liefde voor taal en verhalen, wist ik nog niet dat ik ooit met mijn hobby mijn brood zou verdienen. Echt hartstikke tof, maar wist je dat je ook met je brood je hobby kunt verdienen? Na één blik op mijn krullerige logo wist ik ook precies wát voor brood het dan moest worden, en zo ontstond het idee voor Simply Pretzels.

Vrijdag

Vanaf volgende week vrijdag lanceren we de eerste website, mét versgebakken broodpretzel naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een basiswebsite met een naturelpretzel, een webshop met knapperige kaas, een donatiepagina met pittige chilivlokken of een business-to-business oplossing met smakelijk zeezout. Pretzels zijn natuurlijk het allerlekkerst als ze vers uit de oven komen, dus kun je niet langskomen op ons kantoor in Heerenveen? kies dan voor de afbakpretzel voor thuis. Uiteraard kun je zo'n pretzel ook vlak voor het afbakken bestrooien met iets lekkers uit je eigen kantoor of keuken, of gewoon lekker serveren met verse kruidenboter.

Voor deze nieuwe pretzel-service rekenen we een bescheiden meerprijs. De exacte prijzen zijn nog niet bekend. Deze worden komende vrijdag tijdens de officiële launch van Simply Pretzels bekendgemaakt. Hou daarom de socials en de website goed in de gaten!

Geschreven door: Esther
Esther is professioneel webmalloot en eigenaar van Simply Present.

Contact

Verder praten over dit onderwerp? Of kijken wat Simply Present voor jouw bedrijf kan betekenen? App gerust!

Stuur een appje
Simply Present
Haskeruitgang 109
8447CK, Heerenveen

Geregistreerd bij de KVK onder nummer
74977342

Simply Present IconSimply Present

Haskeruitgang 109, Heerenveen

5,0 9 reviews

  • Avatar Gelske Koster ★★★★★ 2 jaar geleden
    Super fijn bedrijf!
    Persoonlijk contact was geweldig, we hebben uitstekende uitleg gekregen hoe we verder konden met het “vullen van onze webshop”. Gelukkig hadden we Esther altijd als hulplijn, en als er wijzigen doorgevoerd moesten worden
    … More waren deze binnen no time geregeld! Ook was ze nooit te beroerd om uitleg te geven! Kortom Simply Present is een echte aanrader!