Wibble

Geschreven door Esther, op 22-11-19

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.0.6"][et_pb_row _builder_version="4.0.6"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.0.6"][et_pb_text _builder_version="4.0.6"]

Wibble: Grip op de zaak

Wibble, een jong bedrijf geboren uit een passie voor het horeca vak en lekker eten. Van training on the job in de keuken van een restaurant tot lifestyle advies aan de eigen keukentafel; Wibble geeft grip op de zaak in de keuken. 

Zoals voor bijna elk bedrijf is het ook voor Wibble van belang online goed vindbaar te zijn. Daarbij is een goede, overzichtelijke website de basis. Simply Present mocht deze website voor Wibble realiseren.

Voor dit project werd samengewerkt met Canned Rainbow uit Heerenveen. Senior Designer Maurice van der Werf ontwikkelde voor Wibble een frisse nieuwe merkbeleving die zich perfect leende voor vertaling naar de website. 

De website moest duidelijk en helder zijn. Visueel aantrekkelijk op een manier die past bij het bedrijf; niet te veel poespas. Eigenlijk moest het in één oogopslag duidelijk zijn waar Wibble voor staat.

Zijn we daarin geslaagd? Volgens Wibo zeker!

 

[/et_pb_text][et_pb_testimonial author="Wibo Wiersma" job_title="Trotse eigenaar" company_name="Wibble" portrait_url="https://www.simplypresent.online/wp-content/uploads/2019/11/wibotransparant.png" _builder_version="4.0.6"]

Esther heeft onze website in samenwerking met Canned Rainbow op kundige wijze, professioneel op de kaart gezet. Ook de randzaken van de website, neemt ze graag voor haar rekening en ontzorgt de opdrachtgever in alle opzichten.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.0.6"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.0.6"][et_pb_image src="https://www.simplypresent.online/wp-content/uploads/2019/11/wibbleshot.jpg" _builder_version="4.0.6"][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.0.6"][et_pb_image src="https://www.simplypresent.online/wp-content/uploads/2019/11/wibblecontact.jpg" _builder_version="4.0.6"][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.0.6"][et_pb_row _builder_version="4.0.6"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.0.6"][et_pb_text _builder_version="4.0.6" custom_padding="||22px|||"]

Project: Wibble

Branding en concept: Canned Rainbow

Website en teksten: Simply Present

Animatie: Steven Emmelkamp

 

Ben je nieuwsgierig naar wat Simply Present voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een goede kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geschreven door: Esther
Esther is professioneel webmalloot en eigenaar van Simply Present.

Contact

Verder praten over dit onderwerp? Of kijken wat Simply Present voor jouw bedrijf kan betekenen? App gerust!

Stuur een appje
Simply Present
Haskeruitgang 109
8447CK, Heerenveen

Geregistreerd bij de KVK onder nummer
74977342

Simply Present IconSimply Present

Haskeruitgang 109, Heerenveen

5,0 9 reviews

  • Avatar Gelske Koster ★★★★★ 2 jaar geleden
    Super fijn bedrijf!
    Persoonlijk contact was geweldig, we hebben uitstekende uitleg gekregen hoe we verder konden met het “vullen van onze webshop”. Gelukkig hadden we Esther altijd als hulplijn, en als er wijzigen doorgevoerd moesten worden
    … More waren deze binnen no time geregeld! Ook was ze nooit te beroerd om uitleg te geven! Kortom Simply Present is een echte aanrader!